Ga naar main content

Verzenden en retourneren

Verzending

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen en betaald, wordt deze verwerkt en klaargemaakt voor verzending.

Bestellingen die op maandag tot vrijdag vóór 13:00 uur bij ons geplaatst zijn, worden binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Wij verzenden al onze producten via PostNL. Zij leveren het pakket normaal gesproken de volgende dag bij u af. Ovovital wordt verzonden via de reguliere briefpost zonder track & trace code. Niet met de pakketpost dus, de bestelling wordt gewoon in de brievenbus afgeleverd. U hoeft hier niet voor thuis aanwezig te zijn.

Alle bestellingen in Nederland worden kosteloos geleverd.

Beschadigd of verkeerd product

Controleer bij ontvangst van u bestelling of het onbeschadigd is afgeleverd. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u dit zo snel mogelijk na ontvangst aan ons te melden via info@ovovital.com of het contactformulier

Vermeld hierin de volgende informatie:

  • Naam en bestelnummer van uw bestelling indien besteld via www.ovovital.com.
  • Naam, postcode en huisnummer indien het product telefonisch of via machtigingskaart besteld is.
  • Omschrijving van de reden van retour.

 Ons retouradres is:

Ovovital B.V. 
Antwoordnummer 6910 (frankeren is niet nodig)
8855 ZX Sexbierum

Als u gebruik maakt van ons antwoordnummer/retourlabel, houd er dan rekening mee dat het risico voor de terugzending bij u als consument blijft liggen. Mocht het product kwijtraken tijdens de retournering, dan is dit uw risico. Wij raden u daarom aan ​(bij hogere orderwaarde) uw verzending te verzekeren en een verzendbewijs te bewaren. 

Het product voldoet niet aan de verwachtingen-herroepingsrecht

Mocht bij ontvangst onverhoopt blijken dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen, kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht. 

Dit geeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kunt u ons via een ondubbelzinnige verklaring  via info@ovovital.com of het contactformulier  op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

U kunt hiervoor gebruikmaken van dit modelformulier voor herroeping , maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn van 14 dagen is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Retourneren is gratis wanneer u gebruik maakt van onderstaand antwoordnummer.

Ons retouradres is:

Ovovital B.V. 
Antwoordnummer 6910 (frankeren is niet nodig)
8855 ZX Sexbierum

Als u gebruik maakt van ons antwoordnummer, houd er dan rekening mee dat het risico voor de terugzending bij u als consument blijft liggen. Mocht het product kwijtraken tijdens de retournering, dan is dit uw risico. Wij raden u daarom aan ​(bij hogere orderwaarde) uw verzending te verzekeren en een verzendbewijs te bewaren. 

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

U kunt ook het product na een telefonische afspraak op het kantoor retour leveren.  

Ons bezoekadres en telefoonnummer is:

Ovovital B.V. 
van Haersoltestrjitte 26 a
8855 CW Sexbierum

tel:0517-591412

Ervaar het zelf

Met Ovovital komt u verder

Je bent nooit te oud om weer in beweging te komen. Natuurlijk met Ovovital. Na 6 tot 8 weken merkt u vanzelf het verschil. 

Welkom bij Ovovital

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring

Back to top