Ga naar main content

Klachten

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u op enig moment niet tevreden bent. Dan is het goed te weten dat wij een goede klachtenregeling hebben.

Indien u een klacht heeft over ons product of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@ovovital.com of door het contactformulier in te vullen

U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij  staan u graag te woord en zullen proberen om met u tot een oplossing te komen. Het telefoonnummer is: 0517-591412.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Ervaar het zelf

Met Ovovital komt u verder

Je bent nooit te oud om weer in beweging te komen. Natuurlijk met Ovovital. Na 6 tot 8 weken merkt u vanzelf het verschil. 

Welkom bij Ovovital

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring

Back to top