Over ons

Het team achter Ovovital

Ivan Pakan

Eén van de drie oprichters van Ovovital. Vanaf het eerste uur betrokken bij het de ontwikkeling van Ovovital eierschalen calcium. Zijn missie is om ouderen al dan niet na een botbreuk op de been te houden. Als productontwerper kan Ivan u alles vertellen over de productie en de werking van eierschalen calcium.

Roeselinde Muntingh

Roeselinde doet de bestellingen en zorgt dat orders, adreswijzigingen, incasso's en iDeal betalingen goed verlopen. Zij zorgt ervoor dat de producten zo snel mogelijk in de bus liggen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de hygiënecode / HACCP beleid binnen Ovovital. Tot slot kan zij u alles vertellen over het belang van gezonde voeding voor uw botten en gewrichten.

Igor Pakan

Als chirurg stond Dr. Pakan aan de wieg van Ovovital. Hij is afgelopen 30 jaar de drijvende kracht geweest achter het onderzoek naar en de ontwikkeling van Ovovital. Mede-oprichter en expert in de klinische toepassing van Ovovital bij complexe fracturen. Indien nodig geeft hij Ovovital klanten medisch advies over het gebruik van Ovovital in combinatie met medicijnen