Ga naar main content

Team Ovovital

Ivan Pakan

Eén van de oprichters van Ovovital. Vanaf het eerste uur betrokken bij het onderzoek en de ontwikkeling van het product Ovovital.

Zijn missie is om ouderen zo lang mogelijk op de been te houden. Als productontwikkelaar kan Ivan u alles vertellen over de techniek, de productie en de werking van eierschalen calcium.

Roeselinde Muntingh

Roeselinde regelt dat bestellingen, adreswijzigingen, incasso's en iDeal betalingen goed verlopen. Zij zorgt ervoor dat uw capsules zo snel mogelijk bij u in de bus liggen.

Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de hygiënecode en het HACCP beleid binnen Ovovital. Tot slot kan zij u alles vertellen over het belang van gezonde voeding voor uw botten en gewrichten.

Igor Pakan

De inmiddels gepensioneerde chirurg Dr. Pakan stond aan de wieg van Ovovital. Hij is afgelopen decennia de drijvende kracht geweest achter verschillende klinische onderzoeken en publicaties over Ovovital.
Mede-oprichter en expert in de klinische toepassing van Ovovital bij complexe fracturen. Indien nodig geeft hij Ovovital klanten medisch advies over het gebruik van Ovovital in combinatie met medicijnen.

Ervaar het zelf

Met Ovovital komt u verder

Je bent nooit te oud om weer in beweging te komen. Natuurlijk met Ovovital. Na 6 tot 8 weken merkt u vanzelf het verschil. 

Welkom bij Ovovital

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring

Back to top