Calcium uit de natuur

Wat is Ovovital?

Ovovital is een natuurlijke samenstelling van calcium, mineralen en eiwit uit hoogwaardige eierschalen. Het is een natuurlijk product wat dagelijks gebruikt kan worden voor de opbouw en behoud van sterke botten en soepele gewrichten. Ovovital is puur natuur en bevat geen kunstmatige stoffen en is klinisch getest.

De voordelen van Ovovital

Calcium is belangrijk voor het behoud van botten en gewrichten. Zeker op oudere leeftijd is dit van cruciaal belang om vitaal en gezond te blijven.

Speciaal voor botten en gewrichten

Optimale opname voor calcium en vitamine D

Puur natuur en zonder toevoegingen, aantoonbaar effectief

Gemaakt uit hoogwaardige eierschalen

Ovo3
Meer over de werking van Ovovital

Klanten over Ovovital

Waarom eierschalen?

Eierschalen zijn rijk aan hoogwaardig en zuiver calcium, daarnaast bevatten eierschalen stoffen die zowel de opname van calcium als de opbouw van botten en gewrichten bevorderen. Al deze stoffen zijn door moeder natuur in de eierschaal gestopt. Het bijzondere aan eierschalen is dat ze een keur aan unieke bouwstoffen bevatten zoals:

Mineralen:

calcium, foster, kalium en magnesium

Micro-elementen:

chroom, jodium, kobalt, koper, lithium, mangaan, molybdeen, selenium, strontium, vanadium, ijzer en zink Glucosamine, chondroitine, eiwitten, vitamine d3, alcitonine en groeifactoren.

Wat maakt Ovovital zo uniek?

De combinatie van de voorgenoemde stoffen kan alleen gevormd worden door moeder natuur. Het calcium vormt zo één natuurlijk geheel met de andere bouwstoffen. Hierdoor heeft Ovovital de bijzondere eigenschap dat het calcium beter in uw lichaam, en vooral in de heup en wervels, opgenomen kan worden. Eén capsule Ovovital bevat meer dan 20 afzonderlijke bouwstoffen in hun natuurlijke vorm.

Ovovital Infopakket

Wilt u graag aanvullende informatie verkrijgen over Ovovital? Vraag dan vrijblijvend en gratis het informatiepakket aan. Vragen over Ovovital kunt u ook telefonisch of via de mail aan ons stellen, neem gerust contact met ons op voor alle vragen die u omtrent Ovovital heeft.

Telefoon

0517-591412

Email

info@ovovital.com

Ovovital heeft mij weer op de been geholpen
Mevrouw Keijer
6 jaar klant van Ovovital